Zpět nahoru

Zásady zpracování souborů cookies

Tento dokument popisuje, jak provozovatel webové stránky VNT electronics s.r.o. používá cookies, když používáte naše webové stránky. Provozovatelem webové stránky je VNT electronics s.r.o., IČ: 64793826, se sídlem Dvorská 605, 563 01 Lanškroun. (dále také jen „my“).

Ohledně osobních údajů nás můžete kontaktovat na e-mailové adrese objednavky@dogtrace.com.

Jmenovali jsme pověřence pro ochranu osobních údajů, které můžete kontaktovat na e-mailové adrese objednavky@dogtrace.com

1. Cookies obecně

1.1 Cookies jsou malé textové soubory, které se uloží ve vašem počítači, smartphonu nebo jiném zařízení při prohlížení internetových stránek nebo aplikací, které umožňují rozpoznání uživatele. Termín cookies taktéž používáme jako zkratku pro jiné technologie, které umožňují zjišťovat chování uživatelů na stránkách (např. pixel).

1.2 Informace uložené v cookies se mohou vztahovat k vašim zvykům při prohlížení internetových stránek nebo mohou obsahovat unikátní identifikační kód, který umožňuje internetové stránce rozpoznat vás při další návštěvě.

1.3 Cookies můžeme dělit podle jejich životnosti:

1.3.1 Krátkodobé cookies jsou vymazány z prohlížeče ve chvíli, kdy je uzavřen.
1.3.2 Dlouhodobé cookies zůstávají uchovány v prohlížeči i po jeho uzavření a jsou vymazávány v závislosti na jejich nastavení, tzv. doba životnosti, nebo dokud je ručně neodstraníte.

1.4 Cookies dále dělíme podle subjektu, který je vydává:

1.4.1 Cookies první strany jsou cookies vytvořené přímo naším webem a převážně slouží ke správnému fungování webových stránek.
1.4.2 Cookies třetích stran jsou ukládány přes naše webové stránky, avšak. Tyto cookies mohou být zpracovávány a jinak využívány třetí stranou.

1.5 Každá cookie, která je v naší stránce zakódována je součástí některé z níže popsaných služeb. Každá služba může využívat různé množství cookies souborů, které mohou mít různou životnost. Větší množství cookies mají krátkodobou životnost, nicméně pro vaši přehlednost v tabulce uvádíme vždy nejvitálnější cookies z celé služby, tedy tu, která má nejdelší životnost.

2 Souhlas s použitím cookies

2.1 Pokud nám dáte souhlas s použitím cookies na našich stránkách, uložíme do vašeho prohlížeče informace související s vaší návštěvou, většinou ve formě souborů cookie. Jde zejména o informace o vašich preferencích, zařízení, nebo o tom, co jste si prohlíželi. Tyto informace používáme k tomu, abychom náš web vyladili k vaší spokojenosti, k vytváření relevantních marketingových kampaní a sdílení obsahu na sociálních sítích.

2.2 Výjimkou jsou cookies nezbytná pro fungování stránky. K jejich použití nepotřebujeme váš souhlas a jsou proto vždy aktivní.

2.3 Své nastavení cookies můžete vždy upravit zde.

2.4 Při poskytnutí souhlasu s uložením cookies zároveň poskytujete souhlas s předáním osobních údajů poskytovatelům cookies třetích stran. Někteří z těchto poskytovatelů nebo jejich partneři se mohou nacházet v zemích, které nemusí poskytovat dostatečnou ochranu osobním údajů, zejména USA.

3 Nezbytné cookies

3.1 Tyto cookies jsou nezbytné pro správné fungování stránek, umožňují vám pohyb po stránkách a zajišťují správnou funkčnost.

Název Účel Zpracované údaje Životnost
Funkční cookie webových stránek
Poskytovatel:
VNT electronics s.r.o.
Zajištění fungování webových stránek Údaje o uživateli a uložených položkách 14 dní

4 Funkční cookies

4.1 Funkční cookies pomáhají naší stránce poskytnout vám pohodlnější zážitek z návštěvy. Můžeme je nastavovat my nebo poskytovatelé třetí strany, jejichž služby na stránkách používáme. Pokud soubory cookie nepovolíte, je možné, že některé nebo všechny tyto služby nebudou fungovat správně.

4.2 Pokud dochází ke zpracování osobních údajů, je základem zpracování náš oprávněný zájem.

4.3 Funkční cookies, které naleznete na našich webových stránkách:

Název Účel Zpracovávané údaje Životnost
Google maps
Poskytovatel: Google Ireland Limited
Tato služba Vám umožňuje nás pohodlně najít na přiložené mapce od společnosti Google. Cookies uložené přes tuto mapku nijak nevyužíváme, nicméně třetí strana je může dále využívat a analyzovat. Unikátní anonymizované ID návštěvníka 1 rok
Google Fonts
Poskytovatel: Google Ireland Limited
Tato služba nám pomáhá správně zobrazovat texty a jejich fonty na naší webové stránce. Informace z cookies nijak nevyužíváme, nicméně třetí strana je může dále užívat a analyzovat. Unikátní anonymizované ID návštěvníka 1 rok

5 Analytické cookies

5.1 Pomáhají sledovat počet návštěvníků a také z jakého zdroje provoz pochází, což nám umožňuje zlepšovat výkon stránky. Můžeme s nimi určovat, které stránky jsou nejoblíbenější a které nejsou oblíbené, a také sledovat, jakým způsobem se návštěvníci na webu pohybují. Používáme pouze agregované údaje, ze kterých nepoznáme vaši identitu. Pokud používáme cookies třetích stran, může náš partner tyto informace propojit s jinými údaji, které o vás má třeba proto, že využíváte jejich služby. Pokud soubory cookie nepovolíte, nebudeme vědět, kdy jste navštívili naši stránku.

5.2 Pokud dochází ke zpracování osobních údajů, je základem zpracování náš oprávněný zájem. Pokud však může dojít k propojení s údaji našeho partnera, je právním důvodem souhlas, který jste udělili při povolení daného druhu cookie. Právním důvodem zpracování v případě používání služby Hotjar, je váš souhlas.

5.3 Analytické cookies, které naleznete na našich webových stránkách:

Název Účel Zpracovávané údaje Životnost
Google Analytics
Poskytovatel: Google Ireland Limited
Služba nám pomáhá získávat informace o chování uživatele na stránce. Informace používáme k získávání statistických informací a zlepšování služeb. IP adresa, unikátní anonymizované ID návštěvníka, informace o používání naší stránky, časy a počty návštěv, odkud jste na naši stránku přišli, technické údaje o vašem zařízení, demografické údaje. 2 roky
  Google Analytics využívá Google Analytics konverzní kód za účelem získávání statistických informací o efektivitě našich reklamních aktivit na různých platformách, tedy nejen v síti Google. Cena a obsah odeslané objednávky. 2 roky

6 Reklamní cookies

6.1 Tyto soubory cookie mohou na naší stránce nastavovat partneři z reklamy. Mohou je používat na vytváření profilů o vašich zájmech a podle nich vám zobrazovat reklamy i na jiných stránkách. Neukládají ale vaše osobní informace přímo, nýbrž přes jedinečné identifikátory prohlížeče a internetového zařízení. Pokud je nepovolíte, bude se vám zobrazovat na stránkách méně cílená propagace.

6.2 Základem zpracování osobních údajů pro účely marketingu je souhlas, který jste udělili při povolení daného druhu cookie.

6.3 Reklamní cookies, které naleznete na našich webových stránkách

Název Účel Zpracovávané údaje Životnost
Google Ads
Poskytovatel: Google Ireland Limited
Služba nám pomáhá s nastavením reklamních kampaní, tak aby byly efektivní. Pomáhá nám opětovně oslovit naše návštěvníky. Pokud si u nás prohlížíte nějaký produkt, může se pak reklama na naše produkty objevovat, když navštívíte webovou stránku, která je součástí reklamní sítě Google IP adresa, unikátní anonymizované ID návštěvníka, informace o používání naší stránky. 3 měsíce
  Ke zjišťování efektivnosti reklamy vyžíváme i cookies Google Ads konverzní klíč, která slouží k analýze této reklamy. Cena a obsah odeslané objednávky. 3 měsíce
Sklik remarketing
Seznam.cz, a.s.
Služba zajišťuje identifikaci zařízení a následné marketingové oslovování na reklamních plochách ve vyhledávači Seznam. IP adresa, unikátní anonymizované ID návštěvníka, informace o používání naší stránky. 3 měsíce
  K měření efektivity reklamy používáme Sklik konverzní kód. Cena a obsah odeslané objednávky. 3 měsíce
Facebook remarketing
Meta Platforms Ireland Limited
Služba používá Facebook k poskytování řady reklamních produktů, jako jsou nabídky v reálném čase od inzerentů třetích stran. Informace o používání naší stránky, záznamy o prohlížených kategoriích a produktech, provedení nákupu 90 dní
Facebook tlačítko
Meta Platforms Ireland Limited
Umožňují vám sdílet obsah na sociální síti Facebook. Pokud kliknete na tlačítko sdílet, budete přesměrováni na sociální síť Facebook, která může uložit cookie do vašeho prohlížeče. Tyto cookies nijak nevyužíváme. Shromažďování informací a jejich použití se řídí podmínkami provozovatele. Informace o používání naší stránky 1 rok

7 Příjemci osobních údajů

7.1 Abychom dosáhli maximální efektivity webových stránek, využíváme cookies třetích stran. Vaše data mohou být předávána našim partnerům, jejichž služby prostřednictvím cookies třetích stran používáme. Tito poskytovatelé služeb mohou osobní údaje z cookie použít pro své vlastní účely podle vlastních zásad zpracování osobních údajů a jsou tak dalšími správci osobních údajů. Na jejich zpracování osobních údajů nemáme žádný vliv.

7.2 Pokud jste registrovaným uživatelem služeb daného poskytovatele, může tento poskytovatel propojit informace z cookies s informacemi, které o vás má na základě vaší registrace.

7.3 Seznam poskytovatelů cookies třetích stran:

Poskytovatel Název služby Odkaz na informace o zpracování údajů z cookies poskytovatele
Google Ireland Limited Google Analytics
Google Maps
Google Ads
Google fonts
https://policies.google.com/privacy?hl=cs&gl=cz
Seznam.cz, a.s. Sklik https://o.seznam.cz/ochrana-udaju/personalizace-obsahu-a-reklamy/
Meta Platforms Ireland Limited Facebook Pixel
Facebook tlačítko
https://www.facebook.com/policies/cookies/ 

7.4 V ostatních případech jsou naši partneři poskytující služby na základě cookies třetích stran našimi zpracovateli. To znamená, že tito poskytovatelé zpracovávají osobní údaje z cookies jen v rozsahu našich pokynů.

8 Jaká máte práva

8.1 Podle právních předpisů máte právo nás požádat o to, abychom vám poskytli informace či provedli některé operace s osobními údaji.

8.1.1 Právo odvolat souhlas: Pokud osobní údaje zpracováváme s vaším souhlasem, můžete souhlas s dalším užitím kdykoliv odvolat.
8.1.2 Právo na výmaz: Za určitých okolností máte právo nás požádat, abychom vaše údaje vymazali, například pokud jste odvolali souhlas se zpracováním osobních údaje nebo pokud osobní údaje již nejsou nutné pro původní účel.
8.1.3 Právo na přístup: Máte právo na kopii osobních údaje, které o vás uchováváme, a na určité informace o tom, jak je využíváme.
8.1.4 Právo na opravu: Pokud se domníváte, že jsou informace, které o vás máme, nepřesné, můžete nás požádat o jejich aktualizaci či změnu.
8.1.5 Právo vznést námitku: Máte právo vznést námitku proti zpracování, které provádíme za účelem oprávněného zájmu.
8.1.6 Právo na přenositelnost údajů: Jde o právo na poskytnutí osobních údajů ve strojově čitelném formátu, které se uplatní u osobních údajů, které jste nám poskytli a které zpracováváme pro plnění smlouvy uzavřené s vámi. S ohledem na předmět podnikání naší společnosti, bude toto právo aplikovatelné jen omezeně.
8.1.7 Právo na omezení zpracování: Za určitých okolností máte právo nás požádat, abychom přestali vaše osobní informace využívat, například pokud se domníváte, že osobní informace, které o vás uchováváme, nejsou přesné nebo pokud se domníváte, že není potřeba, abychom vaše osobní informace nadále využívali.

8.2 Žádost můžete podat pouze vy, popřípadě váš zmocněnec. Pokud si nebudeme jisti identitou žadatele, můžeme vás požádat o další informace, abychom si vaši totožnost ověřili.

8.3 Naše povinnost žádosti vyhovět v některých případech závisí na tom, pro jaký účel vaše údaje zpracováváme. Některá práva lze uplatnit jen pro určité účely zpracování, nebo existují výjimky.

8.4 Vaše práva můžete uplatnit na e-mailové adrese objednavky@dogtrace.com, změnit svůj souhlas s použitím cookies můžete na tomto odkazu.

9 Účinnost zásad

9.1 Tyto zásady jsou účinné od 1. 1. 2022. Zásady můžeme měnit zveřejnění nového znění na našich webových stránkách.

Sledujte nás na
sociálních sítích


Udělujete tímto souhlas společnosti VNT electronics s.r.o., se sídlem Dvorská 605, 563 01 Lanškroun, IČ: 64793826, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 9839 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:
jméno a příjmení
e-mail
veškeré další údaje, které napíšete do formulářů na těchto webových stránkách, nebo do emailů odeslaných na adresy uvedené na těchto stránkách
Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat za účelem vypracování nabídky nebo smlouvy, vyřízení objednávky nebo zaslání ceníku. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 1 roku.



You hereby give consent to VNT electronics s.r.o., with its registered office at Dvorská 605, 563 01 Lanškroun, Identification No. (IČ): 64793826, e-mail:info@dogtrace.com, tel.: +420 461 310 762, entered in the Companies Register administered by the Regional Court in Hradec Králové, Section C, Entry No. 9839 (hereinafter the “Data Controller”) with processing the following personal data pursuant to Act No.101/2000, Coll., on Personal Data Protection (hereinafter the “Personal Data Protection Act”):

• Name and surname;
• E-mail; and
• All other data that you will write into the forms on this website or into e-mails sent to the addresses stated on this website.

The above-mentioned personal data must be processed for the following purposes:

• To prepare a bid or agreement, to process an order or send price lists. The data will be processed by the Data Controller for a period of one year.
• To provide a licence for the mobile application Dogtrace GPS. Said personal data concerning such application will be maintained by the Data Controller for a period of ten years after the consent was given.

You give your express consent with the above-mentioned processing. The consent may be withdrawn at any time for example by sending an e-mail or letter to the above-mentioned Data Controller’s contact data. Personal data are processed by the Data Controller, but personal data may also be processed for the Data Controller by the following processors:

• Technical controller; or
• Other providers of processing software, services and applications.

Please note that pursuant to the Personal Data Protection Act you are entitled to withdraw your consent at any time, to request information from us what personal data of yours we process, to request explanation from us concerning personal data processing, to request access to such data and to have such data updated or corrected, to request deletion of such personal data and, in case of any doubt concerning fulfilment of the obligations connected with personal data processing, to contact us or the Personal Data Protection Office.